jarak anak

anak pertama da umur 10tahun baru mengandung lagi.sekarang da mengandung 12minggu alhamdulillah.saya ingatkan anak saya akan jadi anak tunggal.selepas anak pertama lahir langsung tidak mengamalkan apa2 jenis perancang keluarga.sampaikan kawan2 saudara mara selalu perli tanya anak 1 je ke?kesian anak tiada adik beradik.ada sesiapa ke di sini jarak anak jauh sangat mcm saya ni?

1 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Jaga kesihatan dan semoga dipermudahkan urusan.