Betul atau Salah: Kalau pakai nipple shield semasa menyusu, anak akan mudah nak minum botol

Voice your Opinion
Betul
Salah

489 respon

7 Balas

mungkin..tp mcm ank sy dlu ms nipple luka ..pakai nipple shield pn dia msih xnk minum guna botol susu😅mungkin certain baby kut mcmtu..mcm ank sy dr baby smpai la umur dh 2 tahun 1 bulan try bg botol susu pun dia xnk..kalau try bg dia akan terjeluek..😅dia sanggup minum susu dlm sippy cup dr botol susu

Betul , tiada beza nipple sheild dan puting susu botol. Anak blh jd nipple confused.

tak tahu sebb xpernah try

Tidak pasti 🤔

Tak pasti 🤔

Bergantung

betul