konfius 🤔

anak kedua . due lagi seminggu. minggu lepas dah masuk hospital,jln dh bukak 3cm dan turun tanda lendir darah. tapi doc suruh balik dulu ,sbb kepala bby x betul2 turun lagi .contraction pun irregular.kjap kuat,kjap tak. anak first dulu kluar awal,masa 37 week. yg ni 39 week pun selesa lgi dlm perut. mcm2 senaman dah buat. air selusuh pun dah minum. due date anak kedua ni sama tarikh birthday abg die. agak nya nk sambut birthday sekali kot. 😅 tapi dh seminggu tahan sakit contraction on off ,tu yg x larat tu. doakan saye ye .

1 Balas

Aamiin ya Allah.. Sy doa kan semoga semuanya dipermudahkn urusan bersalin sis.. Moga keluarga sis mendoakan segalanya berjalan dgn lancar..