Jika diberi pilihan, adakah anda akan membenarkan anak kecil anda menjadi model cilik?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Mungkin

1742 respon

12 Balas

mungkin.. bergantung kpd model apa.. asalkan job tu tak melanggar batas & org2 di sebalik tabir pun sama jaga batas.. model pampers & barang mandian, scene yg kena menari antara job yg sy xkn benarkan

tidak.. sbb sy pnh tgk n pnh ada dlm industri trsebut dgn team2 kerja dan juga model ms bkje dlu..jd sy plih tidak utk anak sy ✌️

its depend on my children either she like or not..

Mungkin. Tak pasti #TAPsupermoms #TAPactiveusers

if anak menunjukkan bakat dan minat, why not.

mungkin

Mungkin

dye ya

maybe