Try ton conceive

Anak first dah 2y6m. Plan mcm nak tambah sorang lagi. 19hb ovulation, tapi tak sempat bersama. Lusa bru dapat bersama. Kalau dah terlepas ovulation, ada chances tak untuk pregnant?

Try ton conceive
7 Balas

Rendah peluang. Kalau bersama sebelum ovulation in syaa allah peluang sangat tinggi , Pengalaman saya, lekat nombor 2 sebab nak bby lagi, anak first baru 1t9m. Saya guna My calendar, dan bersama 2 hari sebelum subur dan selepas subur, Contoh subur 3hb. 1hb bersama, 2hb tak 3hb tak 4hb baru bersama. Peluang ada . Sebb sebelum nie saya dah cuba macam awak, bersama 2 hri lepas subur tak menjadi. hehe.

4d ago

ohh hehehe igtkn da bersalin

chance sangat rendah. kalau lekat rezeki. kalau bersama 1-2 hari sbelum 19hb tu high chance untuk lekat. macam saya guna app My Calendar utk tgk masa bila low, medium, high chance for pregnant. memang dia ada note kat bawah tulis low ke med ke high bila tekan setiap tarikh

Chance rendah .. tp mgkin dpt sbb time ovulation tuu mmg disarankan bersama 3hari berturut2 kan .. sis hari ketiga baru bersama, mgkin dpt lekat, mgkin xdpt .. tggu next month mcm mana 😁

kalau confirm tu memang ovulation day (by BBT/USG), most probably chance sangat rendah, close to none. tapi kalau tak confirm, insha'Allah ada peluang tu

sy pernah bersama sehari lepas ovulation tu x lekat sbb telur kita dh kluar masa ovulation .

klu btol2 19 tu ovulation, memg chance rendah.. better jgn bharap sgt..

insyaAllah kalau ade rezeki blh ja lekat.. dgn izin Allah..aminn