Plan make baby

Bagaimana boleh buat bersama my hubby apabila tracking ovulation after period? I mahu baby #bantusharing

2 Balas

Sy prnh jmpe Dr before and she advice, bersama dengan suami 2hari sekali start after period. And lepas bersama jangan terus bangun, baring dulu paling kurang 30 min. Semoga membantu dan di murahkn rezeki sis untuk pregnant. Untuk track ovulation used opk.. 2 line terang means tu mse subur. 1 line fade and 1 line terang means belon waktu subur lagi.

guna opk tu. bila dpt dedua line C & T terang mknanya tgh subur. blh kerapkan bersama suami 1 atau 2 hari sblm subur. lps dpt hari subur pun bersama lgi dlm 2 hari dlm tempoh subur tu. selalunya telur bertahan slama 36jam shj. moga ad rezeki sis