czer or normal

Anak first czer umur skrg 1 tahun sebulan. sekrg tgh pregnant ke- 2 month agak2 boleh normal x?

5 Balas

Doc ja boleh tntukan sis masa pemeriksaan.. Ad kes sy bca boleh. Ad kes ttba bkas jhitan kat rhim da trbuka. Doa bnyak2.. moga dipermudahkan urusan 😊

Better normal la klau boleh normal kita skrg limit 3 kali je czer klau tiga² ank czer mil sye ckp da tk bole mngndung

Anak buah sy sama ja kes kamu sis.anak ptama dia czer..anak kdua normal..

Blh minta pendapat dari doc sis.. Ada yg blh normal..

AZ