Period after Czer

hi 👋 nk tanya after czer dh dekat 2 minggu ,normal ke period first month tapi darah hanya keluar sekali je lpstu esok dah takde ? sbb czer takut darah dalaman @ period .confius

1 Balas

antara last day nifas dengan first day period tu ada suci 15 hari tak? kalau tak cukup 15 hari, still considered nifas tu. normal je darah nifas start stop mcm tu atau period untuk be haywire sikit awal2 ni. cuba bertungku/urut untuk lancarkan aliran darah