Anak first Czer anak kedua ?

Bole tahu mommy yg anak first czer..ank kdua plih normal or czer # #Anakfirstczer#SeriusTanya

2 Balas

anak 1st emergency ceaser (fetal distress) . anak 2nd , alhamdulillah dapat normal . jarak umur antara anak 1st dan 2nd adalah 2 tahun .. sekarang pregnant yang ke-3 . harap nya dapat normal juga ..

Saya anak 1st czer sebab overdue+induce+baby memang taknak keluar Masa second saya pilih normal but end up kena czer jugak sebab baby taknak keluar jugak