Sakit bekas czer

Saya ank first czer, pregnant yg 2 sekarang,hari2 sakit dekat bekas czer,rasa pedih berdenyut2, Sekarang dh 14week... Normal x ye sakit mcm ni#bantujawab #bantusharing

2 Balas

jarak berapa lama antara anak first dgn pregnancy kedua ni?

2mo ago

Saya masa bersalin kena covid,Stage 4.. jd lepas bersalin kena stay hospital dekat sebulan.. baby pon xdpt jumpa lg lepas2 bersalin tu..jd mmg xdpt pantang betul2 masa ank first..Masa kena covid pon saya sakit teruk.. Sekarang ni xde buat keje berat2,tp tu la perut hari2 pedih😣 nnti check up bulan ni nk kena refer doktor..

Try amik vitamin c kak