Scan gender

Anak first 5 bulan dah bg tunjuk gender girl , tp kali ni anak kedua betul2 taknk bg tunjuk . Takpelh kita repeat 2 minggu nanti 😂 sbb bapak da excited nak anak boy ..

2 Balas

Klu ikut pnglmn sy, yg malu2 ni girl. Sy nk tgk gender dari 20w smpai 32w baru la nmpk, tu pun sonographer puas goncang perut bg dia tnjuk sbb malu sgt 😅

2y ago

Yep nk buat mcm mana kan..janji sihat & sempurna ☺️

ada dktor pernah pesan ,klo nk scan ..nk tgok jntina..next time mnum air byk² , jelas tu nt dorg nmpk