sec pregnancy

anak baru masuk setahun check upt naik double line pdahal hari2 makan perancang ikut time. i buat tak endah je dulu but dah dua tiga hari perut tak sedap macam nak membuang tapi tak lepas macam angin pon ye jugak. kalau gi kk agak2 nurse bsing tak ? act i tak ready lagi untuk tambah anak but kalau ad rezeki tak boleh nak tolak

7 Balas

Saya bersalin anak no 2 masa anak first baru 1y1m. Maksudnya saya pregnant masa anak baru 4month. Nurse kk tempat sy x marah pun. Dorang cakap dh rezeki cuma dorang pesan suruh jaga emosi jelah. Sebab mengandung jarak rapat memang penat sangat. HB pun low je sepanjang pregnant. Doc ckp sbb badan belum fully recover from past pregnancy. Jaga diri. Insyaallah semua baik2 je

Try recheck lpas smnggu klau 2 line jgak mkna nya mmg rezki awk la tu sis. Insya Allah nurse xmrah sbb dia tau sis ade ambk prncng n prncng tu xmnjdi dgn sis. Even prncng pon x100% mnjdi. Andai ade yg mmg subur rncng mcm mna pon ttp boleh preg. Jgn risau bg tau je nurse..lagi awal lagi senang nurse nk check up sis dgn kndungan baru. Smga diprmudhkn sgla urusan ye.

klau anak 1st bersalin normal sllu dia x bising sgt. sbb i pun preggy second masa anak 1st 9 bulan so dyeorg bebel lembut2 je haaaa. klau bersalin czer mgkin bising sikit la n dia akan suggest pkai perancang yg lg kuat. tp ni kk kt tmpt i la. sbb sllu lain kk lain perangai nurse nya

Saya mengandung masa anak 1y1m. Saya ceaser anak pertama. Alhamdulillah rezeki. Tapi overall nurse and doktor kk tiada yang marah2 , semua okay ja. Kalau setakat tanya mcm mana boleh lekat tu normal la. Tapi tidak sampai judge and marah

ikut klinik..tempat sy xbising..Dyowg buat lawak lagi..sbb xnk ganggu emosi kita..sy pun jarak sthun .klu doc ke nurse bising endahkan Aje..pk positif ya..sentiasa doa awak dbri kekuatan mental n fizikal utk ank2 trsyg

bersalin normal,mkn pil on time,tup2 ank first msk 8 bulan pregnant lgi,misi n doc kt kk x mrh pun,diorang pn ckp x smua prancang boleh rely 100%

Misi kt kk saya xde bebel apa pun.. Saya rancang sendiri. Sekarang anak Sulong setahun 7 bulan, Saya pregnant 7 bulan