Over thinking

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُُ Korang..ada x yg mcm saya 🥴🥺 dh 36weeks ni sy start curiga dkt suami. Dulu kami pernah kene sihir pemisah tp alhamdulillah Allah bg izin utk sembuh. Sy asyik tkenang benda lepas tu skrg ni. Mcm suami main phone sikit pun mula lh rs syak yg bukan². Sy siap bgtau suami kenapa sy curiga 😭 sakit nya menahan perasaan mcm ni. Ni gara² mengandung ke mcm mana 🥴 alahai..xsuka nya lah 🥴🥴🥴🥴🥴

3 Balas

sama dgn sy sejak dh 36w ke ats ni tiba2 je jd curiga.. sampai stalker fon suami time dia tido..kdg2 fikir mngarut2 suami dh takde selera la mcm2 fikir.. perasaan je tu sbb org mgandung ni mmg nakkan lebih perhatian.. tp alhamdulillah suami dh fhm..kena explain kt dia.. sy suh dia download apps ni jgk kt fon dia bg dia sma2 bca n fhm tntg org mgandung.. inshaaAllah takde apa2 sis.. byk2 bdoa mntk dijauhkn prkara x elok ya.. aamiin 💕🤲

istighfar banyak² awk. inshaa Allah tkde apa tu. pk positif, cuma emosi, hormon yg tk stabil waktu pregnancy ni.

pembawaan kot