Pelik dgn perangai org

Pelik sungguh la...nk dtg melawat bby...tp ble dh dtg umah xdek pn bertanya kbr...senyap membisu...x kn tuan rumah plk nk bertanya...bby dh dpn mata..buat x tau je...blh plk main hndset...klu nk main hndset,main kt umah sendiri la...adoyaii..ke dtg sekadar nk tnjuk muka...ada jgk org mcm tu yek... Siapa ada mengalami mcm ni atau ada biras mcm ni?....🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

13 Balas

ada....dtg nk sembang ngn kita sambil tgok bby.tp dok kelebek hp.mcm sembang dgn tunggul. bukan kata time dpt bby..time sesaja nk dtg sbb lama xjumpa pon sama pa...krik2 rasa.baik xyah dtg

X Pernah plak ttamu dtg jd mcm tu... Klu gitu, awak pandang saya, saya pandang awak... Krik, krik, krik... (bunyi cengkerik je) 😂

sy lg suka klu dtg saje.. dia pn x pegang baby.. kita sembang² hal biasa jela.. mgkn dia sje nk jengah muka.. 😉

3y ago

aduhhhh....😝😝😂😂🤣😅😅

Hehehe..cuba tnya dia, 'datang sini ada apa sebenarnya?' 😅

try tnya dia ada kopi ke🤣 pelikk.. ada pla tetamu mcm tu

3y ago

🤣🤣

tetamu tu dh ada ank ke blum? klau belum maybe dia sedih kot..

Klu sy klu jumpa jenis yg mcm tu ckp kt dia baik x pyh dtg...

3y ago

yup...btl tu...sbb sy mmg penat n sakit x abis lg time tu...klu tau jd mcm tu...baik la sy rehat je...🥴

Janji die dtg la jugak daripada x dtg langsung kan 😆😆

3y ago

heee😬😬...tp tu la...slh timing...nsb bek la time tu x meroyan...klu x dh halau dh...hee...time tu la kita nk rht...ble dtg buat x tau plk...aduhhaii😂

dia dtg cari line internet je tu 🤣🤣

Takpe.. Tetamu kan pembawa rezeki huhuu