Darah on off lepas 60 hari

Ada tak ibu2 yg ada pengalaman mcm sy. Lepas bersalin, lepas tempoh 60hari, darah dtg on off. Tp darah sikit je keluar, kadang2 seketul, kadang2 mcm lendir. Kenapa yea jd mcm tu?🥴🥴

3 Balas

Sbb hormon masih x stabil so normal je tu. Lepas 60 hari tempoh nifas tu, darah yg keluar tu dikira darah period pulak. Kalau rasa mcm x kena, masa follow up anak kat kk utk cucuk tu tanya sekali terus dgn nurse atau doc

period..

period.