why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Masa pregy anak pertma , pregy 5 bulan baru nmpk baby bump tu pun kecil sgt .. dont worry sis , smpai msa dy akan mmbsar jgk .. untung bby bump xbsar , nnt strech mark pun xde , nak buat aktivti harian tak terlalu sukar .. apa2 pun bersyukur jla dgn apa keadaan skli pun yg pntg mommy dan baby sihat ...