hye..my wife already 30 weeks n twins mma..but our bby still smal..have any suggest to get bby bigger?

6 Balas

Anak sye baby prem.. lahir 1.8kg on 31weeks.. bf until 2months & fm i try isomil.. yeyy baby i naik berat smp overweight.. alhamdulillah.. tp tulah, ikot keserasian baby jgk kan

5y ago

iye..susu isomil 😂

apa yg nurse pernah pesan kat saya, elakkan minum susu anmum sebb anmum gula tinggi.

macam saya masa pregnant, amalkan minum susu HL. baby lahir 3.9kg.

5y ago

susu kotak ad jual kat 7e. haah. saya memang amalkan dari awal lagi. saya beli perisa coklat, susu tak boleh masuk

Mkn je mcm biasa..jgn stress pikir kan sgt..

try minum susu pediasure..

5y ago

yup betul tu..sbb baby kan x leh mkn lagi...jadi susu bdn + susu formula..

Mkn bubur santan