why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Sy pon dah 12 week kandungan kembar. Sllu bca page klo kembar perut cepat nmpk. Tp mcm buncit lemak je. Tnya kwn yg ada pgalaman kembar pun dia ckp 4 week dh nmpk perut. Tp tetap husnuzon biar perut kecik yg penting my babies are totally fine. Mybe sbb baka kecik kan. Next monday bru scan. Tolong doakan sy 😍