why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

sis....12week tu baby masih kecik lagi dan masih muda lagi...kalau sis nak baby bump start 12 week ini...nanti dah 30week ke atas, dah besar macam mana dah perut sis tu....kalau sis berbadan kurus, kot2 dah jadi tong bila 30week nanti macam saya...dah jadi doremon, saiz baju bukan lagi 3XL....bersyukurlah yaaa, baby bump kecik tak payah susah cari baju dengan seluar....yang penting baby sihat, nak baby bump besar2, nak tayang dekat mana??