why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

saya juga baru nak komen , bila stalk sis ni rupanya nampak komen2 *2y ago* , means posting ni dah 2 tahun lepasss . ape lah apps ni , posting lama pun dia up balekkk . aduh sedddehhh 🤣🤣

3y ago

tuh lah scroll punya scroll komen2 2 year ago. . sy ni lak tgok dh 10month ago sis nih komen . 🤣 . apps ni up komen lama