why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Saya dekat 5 bulan masih tak nampak sgt pun dear. Hehehe. Org ingat saya mcm biasa je. Tapi kalau saya pgg perut, baru nampak sikit. Itu pun sikit🤣🤣🤣 takpa awak. Nampak atau tidak, janji baby dalam kandungan sihat walafiat dan baik2 je. Jangan dgr cakap org😂