why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Jangan stress, mungkin tak banyak fat di perut. Selalu 12 weeks nampak buncit sikit je. Take comfort that you may be able to detect your LO movement earlier.

12weeks kecik lg sis. But klau scan nanti tnye doc psl air ketuban. Sye dpt tahu air ketuban sikit mse 29weeks. Klau boleh jgn sampai bawah 6-5cm..

Sy pon ramai y tgur x nmpak pregnant.. Sedangkan sy dh 7 bulan.. Org x caya tu usia kandungan saya.. Tp berat sy naik mendadak😂 ntah mana lemak brkumpul..

Biasa je tu sis. Sy yang 34w ni bru nampk perut. Dan org skeliling bru prsan sy prgnt. Positif je. Asalkn nurse n doc chek baby sihat so k. 🌷👍😉

It's okay mommy! As long the baby is doing fine n healthy. Have you seen those fitness moms on Instagram? Even at 8 months they don't have any tummy. 🤭

6y ago

hahahaha it ok sis

Sy dh 18w pun xnmpk bby bump lg...last scan 29hb 10 aritu bby ok je dlm perut....doktor ckp sb size bby msih kecik..biasala tu.nnti dia makin besar.hihi..

Don't worry lain orang lain badan dia. I pregnant 9 bulan nampak macam 5 bulan. Asalkan baby dalam kandungan tally tumbesaran dia dgn week okay?🙈

faktor org lain beranak dah kot..mcm saya anak ketiga... 12 week memang nampak.. sepupu anak first dah 5 bulannpun perut size mcm saya hu

Kalau anak sulong x nampak sgt,mgkin faktor saiz tubuh bdn kite yg kecil,mcm sy 28weeks bru nampak mcm mengandung,kwan sekerja pun x thu sy mengandung..

Sye pun kadang x tahu ni baby dah timbul ke perut buncit sye.. Keliru..😂

3y ago

Hahahaahah sama lah ! Tapi dia keras 😂😂