why my bby bump still small????

already 12weeks but still small like I'm not pergant? ..but the other already have a bby bump when 12weeks ?..it bcause my height or my weight?

384 Balas

Tgk orang juga..sstgh orang kulit tebal mmg tak nmpk la bby bump sstgh kulit nipis nmpk la bby bump..in shaa allah pikir yg baik2 jnji bby sht2 je dlm kandungan

Yess u want to big babypump. U ready to get this at u stomach and u punya punggung and paha. Lawa x? Maybe u husband will see u not sexy like before 🤣🤣🤣

5y ago

Sy xnakkkk.. 😂

That's really normal. I'm 35w4d pregnant now but my belly looks like 5m preggy. The baby currently weighs 2.5kg and follows the right baby development so no worry 😀

Belum nampak baby bump tak pe janji baby sihat. Kalau nti lepas bersalin org tanye mengandung lg ke walhalnye cuma lemak je lagi sakit hati. Dah nak sgt baby bump kan.

x kesah perut x nmpak ke apa... as long as u pergi checkup n everything's fine dah okay.... dont worry.... nk confident lg boleh pergi scan 😉

Same with me sis,im already in 13weeks 4day,but my bump still small,look like i not pregnant,but i always do scan check up,doctor say my baby fine..thank god..😍

its okayy mommy.if 1st child should be not probs. normal jer. because our 'rahim' not yet 'mengembang' before. lgpun 12w still awal lg dear. think positif alright.

Ritu sy 26w nurse kate perot da padat da...Org kate klo kulit nipis ni nmpk perot tu cpt besar tp xtaw la btul ke x? Xpela org nk ckp pe aslkn bby kita sihat💪

Sama lah sis..sya pun 12weeks baby bump tak nampak lagi..Bila makan ja perut ke depan mcm buncit makanan😂 takpa asalkan baby dlm perut sihat selalu😇

Dia tengok siaz tubuh badan ibu jugak.. Mcm saya 12minggu rmai kta tk nmpk lg.. Skrang dh 15minggu..masih ada yg kta tk nmpk lg.. Mgkin sbb bdan sy kecik 😅