kebas tangan

Hi alls... nak tny...korang ade tak rase kebas jari tangan..bahagian jari je...especially 3 jari..jari tengah jari manis n telunjuk.. pada trimester...around 33 weeks n above? Sbb sy masuk minggu ke 33 mula kebas rase kebas... nak keje ape pon tak selesa..

1 Balas

Sama laa.. i mse 3rd trimester.. every morning kebas jari. Nk berus gigi pon xbest.. ahahaha.. by 10am biasa da hilang la

4y ago

Betul tu...nak berus gigi pon tak selesa pepagi... tapi sy punya tak hilang pon skung...24jam ade je kebas ni...tapi tak teruk sgt... bangun tdo paling teruk... nanti lepas bersalin akan ok balik ke? Or ambik masa jugak?