Simptom tangan dan jari kebas

usia kandungan 18 minggu, tangan dan jari kerap kebas, kekuatan untuk menggenggam makin lemah. adakah ini normal semasa hamil? ini merupakan ank pertama saya. saya jd risau.

2 Balas

Saya pun alami benda sama masa 1st trimester. Masuk 2nd trimester makin okay. Skrg dah 3rd trimester tak jadi dah. Tapi sis boleh bagitahu doc masa checkup nanti utk kepastian

macam simptom carpal tunnel ni Nnt cek doktor, bgtau psl ni.