jari tangan kebas

33 weeks.. Klau jari2 tangan rsa kebas time bangun tido tu normal ke? Rsa risau pulak?? Ada sape2 yang alami?

12 Balas

Lepas baca reply ramai cakap normal terus tak risau hehee.. sebab pergelangan tangan kiri pernah patah, memang kadang2 waktu pagi lepas bangun tidur akan rasa kebas2 sengal2 jari. Tapi lately dua2 pun jadi. cuak pulak hahah

ya biasa sebab ibu mengandung memang ada masalah blood circulation kerana perubahan fisiologi badan.. cuma puan perlu kawal supaya tidak menjadi teruk..

Normal sis. Mula² risau jg, tp lepas tanya dgn specialist, its normal. Skrg sda 3mggu PP pun masih kebas jg. 😁

Sy pun 33 weeks ni.. selalu cpt kbs kaki,tangan. Normal la rasanya..😁

normal sis sy dh bersalin 3 bulan masih lg rasa bgn tido jari kebas2..

3y ago

Banyakkan minum susu ye😁

sama. smpai da bsalin masi kebas dan pgelangan tgn dua2 still sakit

3y ago

saya 39weeks.. sama mcm sis,jari semua rasa kebas.. hari2 plak tu,nak pegang barang pun xrasa mana

Sye bru 14 weeks 3days..kerap kebas tngan bila bngun pg

3y ago

Banyakkan minum susu ye

Sy pun sama, disertakan sakit pada jari2..

3y ago

sama

normal sis