Makan dan terus makan

Allahuakbar.. Pukul 3 pagi,perut rasa kosong sgt2.. Mcm tgh kebulur padahal dh mkn dh 😂 siap berbunyi lgi tu.. Awal2 tu biarkan je.. Ngantuk sgt dh.. Menguap keluar air mata dh.. Bila biar,ehhh makin lapar pulak 😩 nasib ade lauk lgi.. Dh siap makan nasi,perut still rasa kosong.. Xkenyang lgi 😭😭sy sorang je ke mcm ni? Mcm mana nk bgi kenyang lame ye?

2 Balas

mungkin boleh cuba mkn makanan yg mengandungi fiber mcm oat dgn susu. atau sebelum tidur minum susu panas blend bersama kurma dlm angka ganjil(1,3,5..) ataupun boleh ambil buah buahan bila rasa lapar (in between meals).

berapa minggu da?sama la,kalau tersedar pagi2 buta sbb nk buang air kecil,perut pon ikut berbunyi skali..sy makan roti n minum air masak,kemudian baru blh sambung tido😂

3y ago

post lama baru naik haha