Keguguran 5 Minggu

Allahu takda rezeki .Nak bangun pi kencing , seketul dia jatuh. Baru je check semalam 25/01 " dia " masih ada dalam rahim . Pagi tadi jam 7am 26/01 "dia" keluar . Nak tidur malam memang tak boleh . Sakit sangat perut . 2 kali kena rodok dibawah guna Endovagina scanner . Sakit Allah je tahu . Then after check semua rahim alhamdulillah clean . Takda apa yang tinggal . "Dia" mudahkan ibu dia . Tahu ibu dia sakit agaknya . Terima kasih untuk kenangan beberapa minggu . Menjadi pendengar & Luahan isi hati bila sunyi . Hehe taakda rezeki lagi Allah nak beri . InsyaAllah ada lepasni ☺️ Sayang nak tanam . Tapi terpaksa . Nak tengok pun tak boleh sebab dalam mood Pantang . Lemah longlai juga semuanya . Minta doakan saya & kondisi masa kini moga lebih kuat & baik .

Keguguran 5 Minggu
48 Balas

Takziah sis. Maaf tanya, masa sis sakit perut tu rasa sakit mcm senggugut ka atau mcm mna?

2y ago

saya tgh alami sekarang, snggugut dan skt pinggang

Saya dpt bayangkan sedihnya. Saya punya baby mati dalam kandungan umur 39 minggu...

allahu be strong Puan..ade rezeki menyusul lepas ni...mane tahu dapat twins 💓

semoga ibu Tabah menghadapi ujian Ni...Allah Akan aturkan yang terbaik buat ibu

Doa byk² utk pregnant lagi nnti in shaa Allah...Allah sebaik² perancang...

takziah puan..in syaa allah lepas ni ada lagi...aamiin 🤲🏻😘😍

Salam takziah ya puan. Smoga puan tabah dan cpt dpt baby bru. amin

takziah. mudah mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lbh baik

Salam takziah ibu... Moga ada rezeki lg lepas ni... ❤️❤️

takziah puan . mudah mudahan ada rezeki lepas ni . insyaAllah