Dugaan Ramadhan...

Allah sebaik baik perancang...sy keguguran jam5 pagi td... Janin gugur sendiri..12 weeks.. Tggu ibu kt sna ya sayang.. In Shaa Allah...Moga Allah limpah kan rezeki lain... #AnakSyurga

Dugaan Ramadhan...
54 Balas

Salam takziah sis,be strong ye..kite sma2 menghadapiny..sy pn bru lps keguguran 28/4 jatuh depn mata jugak..tp Allah lebih mengetahui ap yg terbaik utk hambaNya..in sya allah,akn diberikan rezeki lagi lps ni..🙂 aamin ya Allah

4y ago

Sedih tu xleh nk ckp sis..mmg sedih..tp kite kena kuat..Allah tahu yg kite ni mampu utk menghadapinye..💪💪💪🙂

Takziah.... Sya 3 kali. 2 kli kantung kosong. 1 ggur sendiri 1, 1 buat d&c. Ke3 chemical pregnncy. Sbuln leps tu pregnnt blik skrg 8week.. Sabar redha... Semoga ada rezeki sis nnti. Insa'Allah..

4y ago

Semoga Puan lebih kuat dan diberi kesihatan buat puan dan baby.

tQ sis...ni kali keduaaa juga utk sy...yg first dly chemical pregnancy... kali ni rahim xkuat.. moga ada rezeki lain utk kita ya.. In Shaa Allah...Dipermudahkan semua... 😊

Takziah sis. InsyaAllah ade rezeki nye nanti. Tahun lepas 2 kali sy keguguran, alhamdulillah nie pregnant kali ke3 utk first baby. Doakan kandungan sy ye ☺️

4y ago

Sama la...ni kali kedua... jaga diri ya awk... Moga dipermudah semua...In Shaa Allah...

smoga Allah beri kesembuhan segera n kekuatan dlm harungi musibah yg brlaku.. insyaAllah.. semoga sis diberikan rezeki anak lg selepas ini..

4y ago

In Shaa Allah aamiin...tQ 😊

Sabar ye puan.sy pn pnah kguguran 7w pd 7/10/18..lps 8 bulan..sy pregy again.alhamdulillah hdiah pd hri lahir n anniversary sy..skrg bby da 1m18d

Salam takziah awk..sy pn 2 kali gugur ank 1st bby dh 5bln lg perit bg sy tgk ank sy smua dh ckup sifat nya..awk kne kuat kn smgat k..

4y ago

Insyaallah hrap2 mcm tu la..awk kne kuat ye jga ksihatan k..smoga kita blh prgnt lg lps neh 😘😘

Takziah sis... Semoga awk kuat. Allah sebaik2 perancang. In Sha Allah Ada hikmah dan rezeki yang Terbaik utk awak lepas ini.

4y ago

In Shaa Allah...Aamiin.. 😊

Salam takziah ya sis. Banyakkan bersabar . Allah maha menguji iman hamba-Nya. Semoga allah menggantikan dgn yg lebih baik

4y ago

Wc. Jaga pantang ya

Takziah sis.. sabar ye ujian dibuln ramadhan.. insyaallah ada rezeki lin nanti.. jaga diri moga cepat sembuh..

4y ago

Tq awk...In Shaa allah aamiin..😊