Dugaan Ramadhan...

Allah sebaik baik perancang...sy keguguran jam5 pagi td... Janin gugur sendiri..12 weeks.. Tggu ibu kt sna ya sayang.. In Shaa Allah...Moga Allah limpah kan rezeki lain... #AnakSyurga

Dugaan Ramadhan...
54 Balas

Salam takziah sis,be strong ye..kite sma2 menghadapiny..sy pn bru lps keguguran 28/4 jatuh depn mata jugak..tp Allah lebih mengetahui ap yg terbaik utk hambaNya..in sya allah,akn diberikan rezeki lagi lps ni..🙂 aamin ya Allah

4y ago

Sedih tu xleh nk ckp sis..mmg sedih..tp kite kena kuat..Allah tahu yg kite ni mampu utk menghadapinye..💪💪💪🙂