Dugaan Ramadhan...

Allah sebaik baik perancang...sy keguguran jam5 pagi td... Janin gugur sendiri..12 weeks.. Tggu ibu kt sna ya sayang.. In Shaa Allah...Moga Allah limpah kan rezeki lain... #AnakSyurga

Dugaan Ramadhan...
54 Balas

Takziah sis.. semoga kuat n tabah ya.. semoga Allah beri rezeki anak yg sihat n selamat hingga bersalin nnt

4y ago

In Shaa Allah aamiin..maceh awk..😊

Salam takziah sis.. Semoga awk diberikn kesembuhan,dan kekuatan utk menempuh ujian ini.. Aamiin..

Ada simpton2 ke sis.. Sy 17week.. Stakat ari ni blh puasa, penuh lgi... Tpi kadg2 x selesa

4y ago

Allahu... Salam takziah ya puan. Moga puan tabah dan sabar di bulan mulia ini. Moga ada rezeki kembali ya puan. Thanks sbb share

Salam takziah sis..sabar ye..insyaAllah ada rezeki lain menunggu..sy pn 2x kehilangan ank syurga 😇

4y ago

Sy pn ni kali kedua..... In Shaa Allah ada menanti di sna..moga kita kuat.. 😊

Salam takziah sis 😢 Tahun lepas pun sy gugur jgk.. Tp kena dnc.. Stay strong ye sis

takziah...saya pon gugur bulan 1 ritu.. 7week...baby first...sabar semoga kuat🥰

4y ago

In Shaa Allah awk.. tQ 😊

Salam takziah sis 😔 kuatkan hati kuatkan semangat, semoga diberikan kesembuhan.

Salam takziah... InsyaAllah Ada rezeki lepas ni... Smg dipermudahkan. Aamiin 🤲

4y ago

In Shaa Allah aamiin 😊

Bnyakkn bsabar sis . Inshaallah rezeki tu x akn kemana . Be strong always☺️

4y ago

In Shaa Allah..terima kasih 😊

Semoga dikurniakan kekuatan...dah diberi kelpaangan hati...amin