Dugaan Ramadhan...

Allah sebaik baik perancang...sy keguguran jam5 pagi td... Janin gugur sendiri..12 weeks.. Tggu ibu kt sna ya sayang.. In Shaa Allah...Moga Allah limpah kan rezeki lain... #AnakSyurga

Dugaan Ramadhan...
54 Balas

Takziah.... Sya 3 kali. 2 kli kantung kosong. 1 ggur sendiri 1, 1 buat d&c. Ke3 chemical pregnncy. Sbuln leps tu pregnnt blik skrg 8week.. Sabar redha... Semoga ada rezeki sis nnti. Insa'Allah..

4y ago

Semoga Puan lebih kuat dan diberi kesihatan buat puan dan baby.