Dugaan Ramadhan...

Allah sebaik baik perancang...sy keguguran jam5 pagi td... Janin gugur sendiri..12 weeks.. Tggu ibu kt sna ya sayang.. In Shaa Allah...Moga Allah limpah kan rezeki lain... #AnakSyurga

Dugaan Ramadhan...
54 Balas

Takziah sis. InsyaAllah ade rezeki nye nanti. Tahun lepas 2 kali sy keguguran, alhamdulillah nie pregnant kali ke3 utk first baby. Doakan kandungan sy ye ☺️

4y ago

Sama la...ni kali kedua... jaga diri ya awk... Moga dipermudah semua...In Shaa Allah...