Loya & muntah

Sapa kt sni cm sy ..muntah ngan loya time malam...bila mlm rsa cm nk ngis ja..lpas mkn ja mesty rsa nk mnth..kalau x mnth x slsa nk tdur nk tdur pon..dh mnth hbis bru ok 😭😭

3 Balas

Awk mknla ubat muntah sebelum makan apa-apa. Dah mkn, minum air sikiiiit je. Lpstu duduk tegak2 sampai hilang rasa nk keluarkan balik. Ha muntah je. Sy pun lps muntah baru ok. Minum jus oren @ apa2 yg awk suka. Air kosong pun jgn x minum.

Sama.. morning sickness takda tp night sickness 🤭🤭 kadang sampai nngis sbb lapar tp tk boleh telan sbb loya.. so makan oren je dgn biskut mana yg boleh telan.. bertabah laa

sama,tp redha jela..semoga baby ok2 je