Melahirkan saat hamil 40w 6d

Alhmdlh sy sudah selamat melahirkan bayi sy disaat hamil 40 w 6 d..overdue..baby dilahirkan secara ceaser sbb baby da berak..maka keluarlah bayi dgn berat 4kg..duduk wad hanya 4 hari..kena on oksigen dan antibiotik sbb baby da ad kuman sikit di paru2..alhmlh hari ke 5 kami da blh blk rumah..baby besar tp sy xda gdm..memang anak sebelum ni pon 3.9 kg. Besar dan overdue

Melahirkan saat hamil 40w 6d
2 Balas

alhamdulillah syukur dua2 dah selamat pulang. tahniah ada family baru, selamat berpantang ye

baby girl ke sis

2y ago

ya baby girl