Selamat melahirkan baby on 38w3d

Alhamdulillah due date sy 19/6, tapi baby dah keluar 8/6 haritu. Petanda leaking air ketuban pergi hospital cek jalan da buka 1cm plus sy gbs + masa 37w terus dokter tahan ward . 6/6 petang around maghrib macam tu sy masuk ward, 8/6 baby selamat dilahirkan . Sekarang baby dekat ward scn untuk on antibiotik. Mommy doakan baby sy cepat sihat ye . Rindu anak dah, sy pun doakan semoga ibu ii dipermudahkan segala urusan untuk bersalin nanti💕 #firstmom #firstbaby

8 Balas

Tahniah.. Saya mcm awk juga. Ada gbs. Baby lahir 4/6, kena tahan ward scn. Saya warded 2 hari tanpa baby di sisi, sedih juga... . Balik rumah pun tanpa baby. Tp alhamdulillah esoknya hospital call baby dah boleh balik. Dalam 48 jam je kena tahan. Ujian darah ok dah boleh discaj. Boleh je nk melawat baby kt wad masa waktu melawat tu..tp saya dpt jumpa 10 minit je. Rasa nk culik je masa tu hihi..

11mo ago

itu lah masa melawat sekejap sangat, sy alhamdulillah anak dah keluar hehe so 24jam dgn dia da

due kita sama.. tp bby sy masih seronok dlm perut 😅 ank k3..seram nye kali nie lain mcm.. semoga bby sihat2 selalu ye..

11mo ago

cepat ibu pujuk baby keluar before due date hehe semoga dipermudahkan segala urusan sis💕

tahniah sist . selamat berpantang. doakan sy jg ya dprmudahkan urusan bsalin . skrg dah 38w5d 🥰

11mo ago

aamiin, semoga dipermudahkan segala urusan sis💕

Due date saya 23/6 . Selagi takde tanda , selagi tu kena kerja 😂 Semoga di permudahkan

11mo ago

hehe enjoy your date, pujuk ii baby ajak keluar before due date ! semoga dipermudahkan urusan sis💕😘

sorry nak tanya air ketuban tu melekit tak?

mcm mna tanda2 klu leaking ketuban..

11mo ago

kalau ikut saya haritu, sy tak sedar bila masa air ketuban keluar tahu ii tempat duduk sy basah, awalnya sy ingat sy terkencing tapi mustahil la kencing tak dpt rasa terus rasa tak sedap hati ajak suami pergi hospital cek .

Tahniah dan selamat berpantang sis

11mo ago

terima kasih sis😘

tahniah

11mo ago

tq sis🥰