finally

Alhamdulillah..slmt melahirkan bby prtama pd 31/1/20 ..37w 5d ..lahir scra forceps..pnglman yg takkan dilupakan... trima kasih bbyk wat mommy2 yg mne mmbntu mnjwb prsoalan sy spnjg mngndung ni ...moga urusan mommy yg dkt due date dipermudahkan..

finally
37 Balas

Bestnya tgk org dh bsalin.. Sy baru 4 bln lbh.. Rasa mcm lama nya masa berjalan.. Tp pd masa yg sama, tkut juga.. Sbb ank first.. Mcm mana bsalin, apa semua.. Hihi.. Tahniah sis..

4y ago

tthank ye..smga urusan brslin diprmdhkan

Alhamdulillah tahniah sis, syukur semuanya selamat. Selamat berpantang & membesarkan anak ye. Doakan sy pulak, first baby due bulan mac.

Amboi baby hidden muka ya. Tak nk bagi aunti tengok la tu? Apapun tahniah sis. Selamat berpantang ya

alhamdulillah .tahniahh sis . . amiinnn semoga sy pun dipermudahkan urusan bersalin

Tahniah sis selamat Berpantang... Comel baby tutup muka lakkk dye😘

Alhamdulillah. Tahniah sis. Moga sihat walafiat keduanya. Aaamiinnn3.

Wahh.. tahniah sis.. baby2, knp tutup muka tu.. baby malu ye 😁😁

Alhamdulillah tahniah sis.. Comei plak bby tido malu2 gitu

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang. ❤❤❤

Alhamdulillah. Tahniah mommy.. Malu baby tu .. Hehehe