Due date

Alhamdulillah..semalam scan ,kndungan 13w 5d..ade tk mommies2 yg due date sama dgn sy 6/2/2020? Mari la share due date . Hehe

Due date
93 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Seronokkan bila due date sama ngan kita lahir. Sy masa anak ke 3 sama tarikh 12/8 tapi kuar awal beberapa hari 8/8. Now anak ke 4, Kena admit 15/10 ni, caesar 16/10

Typo ka tarikh due date..sy dah 23week tpi due date 23/jan/2020..xkn selang 2 week ja..sis typo kot..excited sngt..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

3y ago

Pos sy pn bln lps ni.. Tkthu npe sis bru komen hahaha

VIP Member

Sya 14 Jan ni tp doc jangka mayb brsalin awal sbb 3 kndngan sblm ni 38w baby dh kuar so doc srh stndby hjg thn ni...

VIP Member

Rasenya saiz bayi hasil scan 12w 3day. Due date ikut kiraan last period agak nya,tu yang 6/2/2020.. rsenyalah๐Ÿ˜…

Sy 16wpun due date dah capai bulan 3 ๐Ÿ˜†... Konfius kejap ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…... Mybe salah pengiraan tu ๐Ÿ˜

Sy due bln feb 20 next year. Tp skrg sy da masuk 18 weeks. Hmmm. Mcm tak betul tarikh tu.

Kenapa REDD sis 12/2/2019? Bukan 2020 ekh? Saya 16weeks3days. Due date 8/3/2020๐Ÿ˜‰

3y ago

Ni bln lps pnye gmbr

VIP Member

alhamdulillah.. sy due 20/02/2020... moga bby n ibu sht selamat hendaknye.

Bia betul smlm...sy kelmarin checkup 18 week 5 hri,due 22 /2/2020...

Mcm slh kira je due date tu... Sy 12week 5day due pon awl bln 4๐Ÿค”