38weeks 4day

Alhmdulilah sy dh selamat melahir kn baby girl tadi pagi...mlm tadi leaking air ketuban rasa contraction dh trus g hospital..sampi hospital bukaan dh 2cm tadi pagi nurse cek bukaan dh 9cm trus masok labour room trus bersalin.. #38weeks 4 day

12 Balas

Alhamdullillah...senangnyaaa..selmt brpntg yeaa..doakn sy yea spttnya due 3/3 tp kena tggu 10/3 bru serh diri..hrp2 mudah brsalin

3y ago

Aaminn tq

tahniah sis..sy dah 39weeks.. duk tnggu tanda jugak ni..😅semoga urusan ibu2 yg nk bersalin dipermudahkan❤️

3y ago

Semoga dipermudahka urusan bersalin awk..😊

Alhamdulillah, tahniah ye dan selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

posting ni dah lama , btw sy nk tnya sis leaking air ketuban tu skali darah ke ? atau air ketuban je ?

tahniah sis happy bila tengok mom2 yg dah selamat bersalin ni , tak lama lgi sya pla hmm

maa shaa Allah..Baarakallah .. tahniah sis..

3y ago

Nie post masa 5/12/2020 sis skrg baby sya dh 3 bln

wahhh.. tahniahh sis. selamat berpantang yaa

alhamdulilah tahniah sis. slmt berpantang 🥰

Alhamdulillah tahniahh sisi hehe

Alhamdulillah .Tahniah ☺️