7hb032020 selamat melahirkan

Alhamdullilah...selamat melahirkan baby boy 7hb032020...berat 3.28kg.. sakit kul 6.30 pg...smpi PAC kul 7.45..dh bkk 6cm...air ketuban pecah sendri..tolak l.room 7.56pg..kul 8.00 alhamdullilah selamat lahir kan baby mama ke dunia....memebesar mnjd mukmin y soleh yer anak....alhamdullilah x der koyak....

7hb032020 selamat melahirkan
90 Balas

Alhamdulillah.. tahniah sis doakn sya beranak dprmudahkn mcm sis jgk xde koyakan dn cpt je.. ni ank 1st sya n skrg da 35weeks.. brdebar, takut, rsau smua ada

Sye tk penh melyirkn dn tk penh mngndungkn byi sye dh nikah sye cume nk tau d mnggu ke 3 ap ibu akn rse mcm mna rse angota bdn trutme skli perut rhim kitew

4y ago

Minggu ketiga selepas lahirkan baby ke?

Masa nk bersalin doktor bagi x suami masuk untuk bgi semangat😖sbb sy pun tngh tunggu hari ni hah 30/6 nk bersalin dh ya allah takutnya rasa

Alhamdulillah bagusnya,cpt bukaan tu.. tahniah! mesti orgnya ni penyabar dn kuat.. rezeki masing2.. hehehh.. selamat berpantang ibu

Tahniah puan. Mudahnya urusan puan bersalin. Semoga sy dan bakal ibu TAP juga di permudahkan urusan bersalin. Amin

Alhamdulillah mudah sangat sis bersalin. Saya doa urusan bersalin saya dan ibu2 lain pun mudah mcm sis juga. Amin

Cepatnya bukaan. Alhamdulillah rezeki. Berat baby 3++ tak koyak. Bestnyaaa kongsi la amalan ms ngandung baby duluu😍

Alhamdulillah...tahniah..seronoknya...mudah sgala urusan melahirkan..smoga sihat sntiasa dan mnjdi ank yg baik..😘

Alhamdulillah mudahnya sis dalam urusan bersalin. Tahniah sis. Semoga baby & sis sihat walafiat. Aaamiinn3. ☺💓

Alhamdulillah tahniah sis..mudahnye urusan sis..semoga saya pondipermudahkn jugak mcm sis..Allahuma Aamiin😍