positif

Alhamdulillah.. Upt makin positif... Rezeki ramadan??

positif
18 Balas

Tahniah sis. Doakan kami juga ye. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ada tanda2 ke yg sis buat upt tu

4y ago

aaminnn 🤲🏻

Sis lambat period berapa hari ya? Btw alhmdulillah tahniah sis. Doakan rzeki kami jugak 🤲😊

4y ago

Belom lambat lgi... Period patut 26/4 nie...

Awak puasa takk? . Saya pun baru je check.. Alhamdulillah pregnant n kandungan dalam 3 weeks

4y ago

Aamiin😘😘

Tahniah sis , doakan sy dan suami ada rezeki utk bln ramadhan ni

4y ago

Amin , in shaa allah

Tahniah sis ❤️ doakn saya dgn suami ade rezeki bulan ramadhan ni 🥺

4y ago

Terima kasih... Insyaallah ad rezeki zuriat utk sis bln ramadan ni... Aamin

Congratss 💕💕 sy tahun lepas 1minggu je puasa sebb bru tau pregy🤣

4y ago

Sy ektopik dec 2018... Jarak setahun lebih rase nye...

Sy ni test mcm ni lah.. test pakai lain .. Negatif..☹️

4y ago

Itu lah sis.. 2 kali naik line mcm ni.. lepas tu.. terus takde line.. mainan perasaan betul.. 😅

Pauline beranak Pauline itu You positif itu

tahniah, doakan sy bulan nie pregnant aamiin

4y ago

Aamiin.. Insyaallah... Ad rezeki sis bulan nie😊

Tangga mawang kampung Pauline

4y ago

Baby girl kuninig baby lelaki putih