Alhamdulillah saya selamat melahirkan anak perempuan sepatunya due date 11/10 tapi bersalin awal 9/9

15 Balas

boleh tahu tak tanda2 awak nak bersalin tu? sebab saya skrg 35w.. rse perut memulas tapi tknk membuang n sakit mcm period 2-3hrini😭

Alhamdulillah wah tahniah sis.. baby nak kluar awal jmpa mummy and daddy dia la tu.. sy due 12/10 doakan sy ye sis

2y ago

Amin insyaAllah

sama la awal sebulan😅 due saya pula 04/10 tapi dah bersalin 01/09 hari tu.

2y ago

Hihi samalah due kita 4/10 blum bersalin lg.. now 36w6d.. still waiting🌸🥰

Selamat berpantang mom. Tahniah. Baby berat berapa waktu lahir?

Awal nya.. due sama gn sy.. pape pun selamat berpantang..

Alhamdulillah.. awal sebulan tu. Awak dh brp week masa bersalin?

2y ago

Berdebar pulak nk jupe baby.. ramai sngt yee bersalin awal.. hehe btw saye dh 32 mingguu.. harap2 baby keluar ckup bulan lh😅

due kita sama🙈 tk shabar ye nk jmpa bby ,,selmat brpntg sis

awalnyaa. Alhamdulillah, tahniah sis. slamat brpantang 🥰

alhamdulillah syukur. selamat berpantang mommy.

Alhamdulillah..selamat ibu dan anak..