alhamdulillah..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi..sy disahkan mengandung 10mggu setelah hmpir 8tahun menanti..hampir menitis airmata bila dktr sahkan..terus doktor suruh buat buku sbb ade problm sket dan perlu pemantauan..terkejut gembira terkilan semua perasaan ada..semoga anak yg dikandung sihat walafiat dan mmbesar menjadi anak yg soleh dan solehah..semoga ada rezeki pada yg masih menanti..in sha Allah...Aamiin

120 Balas

tahniah sis.smoga dpermudahkn sgalanya.sy pun sm.anak sulung dh 12 thun.rezeki sy pregnant skrg dh 21 weeks.Alhamdulillah.rezeki Allah bgi😊