Heartbeat 7w5d

Alhamdulillah syukur diatas rezeki Mu Ya Rabb. Sebak rasa bila tadi repeat scan dah nampak baby & heartbeat nya berkelip2 laju ☺️ At first risau juga sebab last year pernah misscarriage masa 6weeks sebab kantung tak berkembang. Alhamdulillah Alhamdulillah. Doakan saya ya kandungan kali ni selamat sampai saat melahirkan ☺️ Saya berbalik kan juga doa doa buat bakal2 mummy & yang masih menunggu, akan diberi rezeki ini tak lama lagi. Aamiin Allahumma Aamiin 🧡

Heartbeat 7w5d
11 Balas

alhamdulillah,alhamdulillah.Sy pn baru scan 8w hari selasa,alhamdulillah dh ade heartbeat.16/6/2020 misscarriage juga sbb baby tak berkembang.Insya Allah,Allah akan hadirkan di waktu yg tepat.

3y ago

Alhamdulillah dear 😍 Betul tu, Dia lagi maha mengetahui bila masa yang terbaik.

Bpe weeks ney sis🥰, sy pn nk kne repeat scan, tp sy tggu lpas raya bru nk repeat,1st g scan aritu 5weeks cmtu bru nmpk nk jd kantung, berdebarr tu la😅

3y ago

A’aa awk, betul tu ape yg awk ckp, mcm2 pk, isaw sndri selagi x repeat scan, huhu😅😅, tq awk, aminn2 yaa mujib, awak pn take care ok, smoga baby mmbesar dgn sihat, aminn🤲🏻❤️

alhamdulillah happynyaaa, doakan utk sy jgk ya. haritu scan masa 4w x nampak ape2 lg, mgu dpn nak repeat scan 7w semoga dpt jgk nampak baby & hearbeat dia.

3y ago

inshaAllah aamiin, terima kasih atas doanya.

Alhamdulillah..Tahniah sye pun berdebar2x nk scan nie..dulu penah miscarriage 10week..Skrg 7week nmpk kantung jer...nnt nk kena repeat scan..💓💓💓

3y ago

TQ Madam Bella..😍😍

insylh sy esok scan..bdebar sgt..thn lps misc mse 7w..jd tkut nk scan esok..mommy sume doakan sy n nny jgk ye :)

3y ago

InsyaAllah awak, moga awak dan baby dipermudahkan segala. Aamiin Allahumma Aamiin

Alhamdulillah.. tahniahh sis.. Aamiin Ya Allah.. moga sy pun d beri peluang utk menimbang cahaya mata.. Aamiin

3y ago

InsyaAllah awak, dibulan yang mulia ni moga ada rezeki zuriat buat awak. Aamiin Aamin Ya Rabb

Tahniah sis. Doakan saya dah suami dikurniakan rezeki zuriat juga ya :))

3y ago

Terima kasih awakk. InsyaAllah awak, saya doakan buat awak & para pejuang dua garis merah yang lain, akan diberi rezeki zuriat tak lama lagi. Just percaya, Dia akan bagi pada masa yang sangat sesuai & tepat. Aamiin Allahumma Aamiin 🤍

alhamdulilah sis taniah..jge kdgan dan diri baek2😉

sy msa 7 weeks 2day hamil.. pjng 1.77cm. normal ke

alhamdulillah. tahniah sis.. 😍