feel happy

Alhamdulillah syukur. Segalanya dipermudahkan. Pegi klinik tadi buat scan rahim dan alhamdulillah xdak apa apa. Segalanya sihat. Semoga Allah memberi rezeki kepadaku untuk merasai nikmat menjadi seorang ibu. Aamin ya rabb 'Alamin❤️ sama sama doa ye ibu ibu sekalian.

1 Balas

Amin .. Boleh sy tahu sis buat scan rahim kat klinik swasta ke

5y ago

Sy kna rm90. Pegi lah buat at least pasni xrsau la bb xda komplikasi apa cma pasni sy nk ceq tiup falapio jaa. Situ dia xdpt tgok depa just scan rahim kita ja n dalman. Tiup tu depa akn refer p hospital.