due semlm

Isnin da msuk wad....da induce tp bru buka 2cm...Ari nie msuk belon....tggu belon Tue jatuh bru doc cek bp cm buka.....mummy2 doakn sy semoga besalin cpt....

10 Balas

saya 4/9 kena scan balik dekat hospital . Doc cakap haritu baby kecik , kalau masih kecik lagi 4/9 tu dia saran kan induce jugak pada saya . semoga dipermudakan segala urusan . Aamiin 🤲🏻 .

Teringat masa induce first baby 3x beb tp alhamdulillah x sakit tp bile die cucuk petoxin.. Peh bole giler beb.. Hahaha

nak tanya sakit x induce? sy pun xlma lg tp tanda masih xd risau jgk kalau kne induce

induce x sakit ka sis.. ?? belon sakit x.. saya pon bakal kena awal bln 8.. rsau rasa

3y ago

hahaha tpe kuatkn berjalan senaman. batter g swastaaaa skrng ni saya pun next ni g swasta 2 org sblm ni g gov

mudh mudhn sis lncar semua ny . bnyk kn brjln sis suoye cpt bukaan tu .

smga dprmudahkan sgala urusan kita smua... Aaaminn...

semoga dipermydahkn urusan puan..☺

semoga dipermudakan urusan bersalin

semoga dipermudhkn

Semoga dipermudahkan segala urusan