Alhamdulillah..baby gurl

Alhamdulillah sy dh selamat besalin 25.03.2020 ..bby seberat 3.45kg...by induce ubt n induce drip... Due date sy 04.04.2020..baby kuar awal 10 hari..

Alhamdulillah..baby gurl
47 Balas

Tahniah sis... Baby gebu come..... Slmt Berpantang... Same laaa ngan sy bersalin awal 25/3 baby da kuar due 5/4 sy dpt baby boy...

4y ago

Tak De msalah ape pon sis tp sebelom nie baby songsang tp da pusing okay bersalin normal....

Tahniah sis..sy pn same..baru je bersalin 24/4/2020 pukul 5ptg..ptot due 7/5..kena induce ubat dgn drip..sakit sgt kan..😥

4y ago

Aah skit betul..tp syukur sngt kejap je cntraction then sedut2 gas tu dh rasa nak push... Hehe

Bersalin kat hospital swasta ke kerajaan? Sb sy nk tau musim PKP ni suami x dibenarkan teman ke Labour room.. Tahniah puan ye

4y ago

Oo.. Tak kena PKP la.. Sama mcm hisp kjaan sblm pkp

Sye date 27/4..tpi kena msk ward 13/4...sbb kne msk ubt pkse.. Spe ada pgalaman msk ubt, blh share x rse nye mcm mne

4y ago

Sama la kita anak ke 5..sy doc suruh pilih nk ceasar or induce..sy pilih induce even sy taw mmg sakit induce nie sakit tp sakit yg sy alami xbegitu lama.n dgn bantuan gas tu mmg membantu. Alhmdulillah terus kan berzikir sis..

Alhamdulillah. Selamat berpantang. Take care lagi2 skg musim PKP covid19. Gebu nyerr pipi baby.

4y ago

Tq sis... Tu laa dya risau sgt tmbah2 masa d hosp hrtu..

Due sy pon 4april..baby xnk kuar lg ni..kalau xkuar jgk kna induce sbb gdm on diet

4y ago

Alhamdulillah..da brsalin 3april..baby girl 3.1kg..

Alhamdulillah comelnya. Semoga baby & mommy sihat walafiat. Aaamiinnn3. 😍💗

4y ago

Alhamdulillah..amin2..tq sis

tahniah ibu selamat berpantang...doakan sy dpt bb girl mcm ibu nanti...

4y ago

Tq sis...Insha allah..semoga dpermudahkan segala nya ye..

Cantiknyaa kulit baby.. 😍😍😍😚Apa Rahsia mummy? 😍😚

4y ago

Alhmdulillah...rahsia dya minom ayaq kopi es ja hari2😂..xde rhsia la sis ..selalu nya baby lahir kan kulit gebu mulus..tp hri2 saya mesti makan kurma..suka sgt kurma..susu pon alhamdulillah meriah.

comelnya 💕💕💕💕 doakan sy dpt baby comel jugam ye

4y ago

Tq sis..InsyaAllah..sama2 kita berdoa..