Alhamdulillah...

Alhamdulillah.. Selamat melahirkan bby boy seberat 3.32kg pd 27 mac 2020 jam 3.30 pagi.. Xdan2 nk tunggu pKp habis.. Ikut due 8/4..tapi die nk kua awal n kli ni dipermudahkan segala urusan.. Cma bby je msuk nicu sbb sy ade GBS n hspital xdan nk msuk antibiotik mse sy smpai.. Harap2 bby ok2 je.. Lain plak rse perut da kempis tp bbynye xdak.. ?Dgn keadaan pKP ni.. ?

22 Balas

alhamdulillah tahniah mommy.. hosp swasta or gov? suami boleh teman tak dlm labour room..? mcm mana prosedur dlm hosp smasa pkp.. saya due bulan awal bulan 5 tapi rasenye bersalin awal... rsenye pkp xhbis lagi mase tu 😭

5y ago

iyeke.. ade terbaca juga org post kt fb kata suami xleh teman dlm labour room, kt wad pun xleh.. klu nak hantar barang pun kena pas kt guard luar je.. kene cekalkan hati lah ni.. Allah hai risaunya

Alhamdulillah.. Bby da blh kua wad n skg ni dok pantau kuning plak.. Hope makin turun n sihat sume.. 😁

Tahinah sis...sma tarikh lahir ngn husbnd sy...hehe..sma due kta..sy pn tgh tnggu ari je lagi ni

Alhamdulillah sis. Semoga sihat walafiat bersama baby. Aaamiinnn. Doakan sy juga ye! ☺💕

Due sama 😁 tapi baby seronok lagi xmau keluar dah pujuk² suruh keluar awal ☺️

5y ago

Xpe.. Smpai mse die kua la tu.. Yg ni die da xtahan sgt nk kua.. 😅

alhamdulillah Dan tahniah.moga dipermudahkn Segala urusan

due awk sama sy..8/04 tp sy x ada tanda2 sakit lagi 😖

5y ago

Sabar.. Smpai mse nnt die kua la tu.. Pujuk die.. 🤗 Amalkan mnum susu kurma tiap pagi.. 😁

Alhamdulillah tahniah sis. Dan selamat berpantang.

Tahniah..sy 9.4 tp bb duk pkp dlm perut 🤭🤭

Alhamdulillah..tahniah.n selamat berpantang sis