Selamat bersalin

Hai ibu ibu . Sy dh selamat bersalin secara emergency czer . Berangan nak normal tapi bukaan xbuka bnykk smpat 1cm ja truih emergency czer sbb air ketuban dh pecah lebih 48jam . Alhamdulillah baby dan sy ok cuma baby je kena tahan nicu sbb jangkitan kuman. Doakan baby sy cepat sembuh ye . Pengalaman czer buat pertama kali hahah mmg terbaik laaa . Good luck ibu ii diluar sana smoga Allah permudahkan segala urusan ibu ii ye . Due 7hb 4 . Delivery 23 hb 3 . Baby boy 👶

4 Balas

tahniah sis alhamdulilah. selamat beepantang n speedy recovery ❤️❤️

tahniah mommy.. semoga mommy and baby cpt2 sembuh ya

tahniah dapat BBY boy ..Selamat berpantang..

Syukur..