Selamat melahirkan

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan baby girl pada 10.5.22..meskipon lebih due alhamdulillah beranak secara normal n baby sihattt...berat pon 3.11kg...terima kasih sngt ibu² yg bnyak bg pendapat sepanjang saya mengandung..skarang kna pantau perkembangan baby plak,🤭😍saya doakan ibu2 lain yg menanti hari pon dipermudahkan urusan bersalin yaaa...amiin²....cma nak tanyaaa bila yaa saya boleh pakai bengkung .. 😂😂

1 Balas

alhamdulillah tahniah sis..semoga sis dan baby sihat sentiasa...sy due 1/7 ni..nerves baby pertma bnyk ambik info disini☺️

2y ago

makasih yaa...semoga sis pon dipermudahkan urusan dapat bersalin normal in syaa Allah 🤲🙈banyakkan berdoa yaaa,😘